Ekoluonto sivusto avattiin

ek01u0nt0 /

Nyt on aika toimia! Ekoluonto.fi | Luonnon saastuttajat kuriin!

Ekoluonto.fi sivusto avattiin

Lähde mukaan vuoden Ekoluonto toimijaksi ja anna oma lahjoituksesi, joka käytetään hyvän asian puolesta.

Luonnonsuojelu hankkeemme pääpaino on meret, ilmakehä ja ilmasto. Luonnonsuojelussa keskitymme ihmisen toiminnan aiheuttamiin uhkiin luonnolle. Ihmisen toiminta aiheuttaa luonnontilaisen ympäristön muuttumista ja tuhoutumista. Luonto saastuu, roskaantuu ja rehevöityy. Kasvi-,sieni- ja eläinlajit tuhoutuvat ja monista eläimistä ja kasveista tulee uhanalaisia lajeja. Metsikön hakkaaminen tai tien rakentaminen voivat esimerkiksi aiheuttaa uhkaa lajien elinmahdollisuuksiin.

9.7.2019

Ekoluonto tiimi


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *