Uhanalaiset eläimet -sivu lisättiin

ek01u0nt0 /

Saimaannorppa

Mustakurkku-uikut

Erittäin uhanalainen mustakurkku-uikku (Podiceps auritus) viihtyy vain ravinteikkaissa vesistöissä.

Uhanalaiset lajit

Monia lajeja katoaa hälyttävällä nopeudella. Uhanalaiset lajimme kuten saimaannorppa, naali ja ahma ovat vaikeuksissa. Ne tarvitsevat apuamme. Suojelemalla ainutlaatuiset lajiimme jätämme seuraaville sukupolville elinvoimaisen maapallon. Erityisesti suojeltavan lajin säilymiselle tärkeää esiintymispaikkaa ei saa hävittää eikä heikentää. Luonnonsuojelulain lisäksi uhanalaisia lajeja suojellaan metsästyslain ja kalastuslain säädöksin.

Meidän täytyy tehdä merkittävästi lisää Aktiivisia suojelu- ja hoitotoimenpiteitä. Ekoluonto haluaa tehdä oman osansa uhanalaisten eläimiemme auttamiseksi. TUE TOIMINTAAMME! Lue lisää Uhanalaiset eläimet -sivulta.

Liity jäseneksi!

14.7.2017

Ekoluonto.fi tiimi


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.